Vendvidéki Vendégház, Kétvölgy

A Vendvidék Vendégház Kétvölgyön található, annak Permise részén. A vidéket a magashegyvidéki településforma, a szórványtelepülés jellemzi, mely a mai Magyarország területén csak itt található - nem beszélve a már ugyancsak ritkaságszámba menő kristálytiszta levegőről, tökéletes csendről, na és a vendégváró vendvidéki szilvapálinkáról...

Vendégházunk 12 db 2 ágyas, fürdőszobás, pótágyazható szobával rendelkezik, egyszerre maximum 30 fő részére biztosít szálláslehetőséget. Ár: 3500 Ft + áfa/fő/nap

Étkezés: a szobaár a reggelit tartalmazza. További étkezést megbeszélés szerint biztosítunk ??" látogatóinkat házias és tájjellegű választékkal várjuk éttermünkben. Konferenciateremmel (20 fő), parkolóval és szaunával rendelkezünk.

A vendégház csendes, nyugodt környezetben várja a pihenést, szaunázást, túrázást, kerékpározást, gombászást, és az érintetlen természetet kedvelő vendégeket.

Kirándulási lehetőségek:
Szlovénia, Ausztria, Őrség, Nyugat-Magyarország.
Fürdési lehetőségek:
Loipersdorf (Ausztria), Morauske Toplice (Szlovénia), Vadása tó (Őrség), Máriaújfalusi Hársas-tó, Lenti Gyógyfürdő strand.
Síelési lehetőségek: Ausztria, Szlovénia.

A vendégház megközelíthető gépkocsival és Szentgotthárdtól autóbusszal.

Cim: 9982 Kétvölgy, Fő út 31..
Szobafoglalás, érdeklődés: Ruzsics Ferencné,
telefon: 06-94-436-223.
Webcím: www.vendvidekivendeghaz.fw.hu